Bermgras afvoeren

Afvoeren van gemaaid bermgras

Heeft u bermgras wat u wilt laten afvoeren? Dan is Tom Sandstra de juiste partij! Wij rijden met een modern wagenpark welke beschikken over een autokraan. Hierdoor kunnen we snel in actie komen en dat zorgt voor minimale overlast voor o.a. het verkeer.

Onze chauffeurs zijn vakbekwaam en in het bezit van alle benodigde certificaten, zoals VCA en BRL. Door onze jarenlange ervaring zijn we een betrouwbare partner en voeren we groenafval af voor gemeentes en provincies. Ook samenwerken en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer!

Verwerking van bermgras

Bermgras is een maaisel dat vrijkomt bij het maaien van grasstroken langs wegen en taluds. Wanneer het gras is ontdaan van vervuiling, zoals flesjes, blikjes of ander bermafval, kan het verder worden gebruikt. Dit groenafval wordt verwerkt tot o.a. compost voor de land- en tuinbouw. Dit is een erg goed alternatief voor andere minder duurzame oplossingen. Daarnaast zorgt een goede verwerking van bermgras tot een CO2-reductie wat goed is voor ons milieu. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer over andere diensten:

0

ton per jaar

0 +

tevreden afnemers

Onze klanten aan het woord

Wanneer u op zoek bent naar een vertrouwde partner in transport van groenafval, houtsnippers of ander los gestort vervoer zijn wij de beste keus! Wij staan klaar om ook met u samen te werken!

De houtsnippers zijn droog en van goede kwaliteit. Hierdoor blijft er maar weinig restafval over.

H. de Jong Zwembad de Blauwe golf

We kopen al jaren rechtstreeks houtsnippers voor als bedekking over een tuinperk.

G. Hoek Hoveniersbedrijf Hoek

Ons slootafval wordt altijd netjes opgehaald en afgevoerd. Geen omkijken naar!

B. van Buren Van Buren B.V.

    Neem contact op

    Als u op zoek bent naar een echte partner voor het transport van groenafval, houtsnippers of ander los gestort vervoer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

    Om zelf te kunnen ervaren of wij daadwerkelijk waarde toevoegen, lichten we dit graag persoonlijk toe. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

    T. Sandstra Handel en transport B.V.

    Contact