Houtsnippers transport

Transport van houtsnippers en los gestort vervoer

Wil u houtsnippers of ander los gestorte producten vervoeren? Onze groot volume combinaties (90m3) zijn uitermate geschikt voor het transport van houtsnippers en ander los te storten materialen. 

De houtsnippers vervoeren we met een walking floor en een kiepercombinatie, zodat we snel en makkelijk kunnen lossen. Dat is voordelig, want het scheelt natuurlijk veel tijd! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Houtsnippers kopen?

Door onze eigen verwerking van hout naar houtsnippers, beschikken we vaak over mooie partijen houtsnippers. De toepassingen hiervan zijn uiteenlopend: bijvoorbeeld voor als vochtbeschermende laag in uw tuin of als brandstof voor een houtsnipper kachel. Informeer naar de mogelijkheden, we helpen u graag.

Meer over andere diensten:

0

ton per jaar

0 +

tevreden afnemers

Onze klanten aan het woord

Wanneer u op zoek bent naar een vertrouwde partner in transport van groenafval, houtsnippers of ander los gestort vervoer zijn wij de beste keus! Wij staan klaar om ook met u samen te werken!

De houtsnippers zijn droog en van goede kwaliteit. Hierdoor blijft er maar weinig restafval over.

H. de Jong Zwembad de Blauwe golf

We kopen al jaren rechtstreeks houtsnippers voor als bedekking over een tuinperk.

G. Hoek Hoveniersbedrijf Hoek

Ons slootafval wordt altijd netjes opgehaald en afgevoerd. Geen omkijken naar!

B. van Buren Van Buren B.V.

    Neem contact op

    Als u op zoek bent naar een echte partner voor het transport van groenafval, houtsnippers of ander los gestort vervoer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

    Om zelf te kunnen ervaren of wij daadwerkelijk waarde toevoegen, lichten we dit graag persoonlijk toe. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

    T. Sandstra Handel en transport B.V.

    Contact