Over Tom Sandstra Handel & Transport

Tom Sandstra is de specialist in groenafval transport en los gestort vervoer, zoals o.a. houtsnippers, houtstronken, bermgras, sluitvuil of boomwortels. Wij rijden met een modern wagenpark welke beschikken over een autokraan. Hierdoor kunnen we snel in actie komen, ook bij calamiteiten zoals na een storm.

Onze chauffeurs zijn vakbekwaam en in het bezit van alle benodigde certificaten, zoals VCA en BRL. Door onze jarenlange ervaring zijn we een betrouwbare partner en voeren we groenafval af voor o.a. gemeentes, provincies of bedrijven. Ook samenwerken en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer!

Veelzijdig in groenafval en transport

Door ons uitgebreide en moderne wagenpark kunnen we snel en gemakkelijk uw groenafval transporteren. Wij beschikken o.a. over een oplegger met walkingfloor en autokraan, waardoor iedere klus snel is geklaard. Dit scheelt dan ook erg veel in tijd en er hoeft niet apart een kraan te worden geregeld. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We helpen u graag!

Meer over onze diensten:

0

ton per jaar

0 +

tevreden afnemers

Onze klanten aan het woord

Wanneer u op zoek bent naar een vertrouwde partner in transport van groenafval, houtsnippers of ander los gestort vervoer zijn wij de beste keus! Wij staan klaar om ook met u samen te werken!

De houtsnippers zijn droog en van goede kwaliteit. Hierdoor blijft er maar weinig restafval over.

H. de Jong Zwembad de Blauwe golf

We kopen al jaren rechtstreeks houtsnippers voor als bedekking over een tuinperk.

G. Hoek Hoveniersbedrijf Hoek

Ons slootafval wordt altijd netjes opgehaald en afgevoerd. Geen omkijken naar!

B. van Buren Van Buren B.V.

    Wij werken samen met: