Groenafval transport

Groenafval recycling

Heeft u bermgras, hekkelafval, boomstronken of boomwortels wat u wilt laten afvoeren? Dan is Tom Sandstra de juiste partij! Wij rijden met een modern wagenpark welke beschikken over een autokraan. Hierdoor kunnen we snel in actie komen, ook bij calamiteiten zoals na een storm.

Onze chauffeurs zijn vakbekwaam en in het bezit van alle benodigde certificaten, zoals VCA en BRL. Door onze jarenlange ervaring zijn we een betrouwbare partner en voeren we groenafval af voor gemeentes, provincies of bedrijven. Ook samenwerken en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer!

Uw groenafval wegbrengen?

Door ons uitgebreide en moderne wagenpark kunnen we snel en gemakkelijk uw groenafval transporteren. Wij beschikken o.a. over een oplegger met walkingfloor en autokraan, waardoor iedere klus snel is geklaard. Dit scheelt dan ook erg veel in tijd en er hoeft niet apart een kraan te worden geregeld. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We helpen u graag!

Meer over andere diensten:

0

ton per jaar

0 +

tevreden afnemers

Onze klanten aan het woord

Wanneer u op zoek bent naar een vertrouwde partner in transport van groenafval, houtsnippers of ander los gestort vervoer zijn wij de beste keus! Wij staan klaar om ook met u samen te werken!

De houtsnippers zijn droog en van goede kwaliteit. Hierdoor blijft er maar weinig restafval over.

H. de Jong Zwembad de Blauwe golf

We kopen al jaren rechtstreeks houtsnippers voor als bedekking over een tuinperk.

G. Hoek Hoveniersbedrijf Hoek

Ons slootafval wordt altijd netjes opgehaald en afgevoerd. Geen omkijken naar!

B. van Buren Van Buren B.V.

    Neem contact op

    Als u op zoek bent naar een echte partner voor het transport van groenafval, houtsnippers of ander los gestort vervoer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

    Om zelf te kunnen ervaren of wij daadwerkelijk waarde toevoegen, lichten we dit graag persoonlijk toe. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

    T. Sandstra Handel en transport B.V.

    Contact