Boomstammen transport

Afvoeren boomstammen en rondhout

Heeft u boomstronken of rondhout wat u wilt laten afvoeren? Dan is Tom Sandstra de juiste partij! Wij rijden met een modern wagenpark welke beschikken over een eigen autokraan. Hierdoor kunnen we snel in actie komen, ook bij calamiteiten zoals na een storm. Een geblokkeerde weg is zo direct weer begaanbaar.

Onze chauffeurs zijn vakbekwaam en in het bezit van alle benodigde certificaten, zoals VCA en BRL. Door onze jarenlange ervaring zijn we een betrouwbare partner en voeren we groenafval af voor gemeentes en provicincies. Ook samenwerken en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer!

Een storm met omgevallen bomen? Wij ruimen het weer voor u op!

Heeft het gestormd of hard gewaaid en zijn er daarbij bomen omgevallen? Wij ruimen het direct voor u op! Met onze kraan en grijper kunnen we snel een geblokkeerde weg weer begaanbaar maken. Door onze jarenlange ervaring met dit soort situaties beschikken we over heel veel kennis. Dit komt goed van pas bij het professioneel verwijderen van omgewaaide bomen.

Meer over andere diensten:

0

ton per jaar

0 +

tevreden afnemers

Onze klanten aan het woord

Wanneer u op zoek bent naar een vertrouwde partner in transport van groenafval, houtsnippers of ander los gestort vervoer zijn wij de beste keus! Wij staan klaar om ook met u samen te werken!

De houtsnippers zijn droog en van goede kwaliteit. Hierdoor blijft er maar weinig restafval over.

H. de Jong Zwembad de Blauwe golf

We kopen al jaren rechtstreeks houtsnippers voor als bedekking over een tuinperk.

G. Hoek Hoveniersbedrijf Hoek

Ons slootafval wordt altijd netjes opgehaald en afgevoerd. Geen omkijken naar!

B. van Buren Van Buren B.V.

    Neem contact op

    Als u op zoek bent naar een echte partner voor het transport van groenafval, houtsnippers of ander los gestort vervoer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

    Om zelf te kunnen ervaren of wij daadwerkelijk waarde toevoegen, lichten we dit graag persoonlijk toe. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

    T. Sandstra Handel en transport B.V.

    Contact